La Guàrdia Civil rescata a una dona que s'ofegava en la localitat de Cullera

Jueves, 3 de noviembre de 2022 | e6d.es
• Els agents es van llançar a l'aigua i, malgrat l'intens corrent, van aconseguir auxiliar a la dona i pujar-la a una embarcació


Dos efectius de la Guàrdia Civil de València van auxiliar en la localitat de Cullera el passat 29 d'octubre de 2022 a una dona, de 38 anys d'edat, que s'havia precipitat a l'aigua des del port i estava ofegant-se.
Sobre les 16.00 hores, els agents van rebre l'avís que una dona havia caigut a l'aigua i que era incapaç d'eixir d'ella a causa del corrent. Als pocs minuts, els agents es van personar en el lloc i van localitzar a una dona que s'estava afonant en l'aigua, incapaç de mantindre's a flotació.
Els dos agents de la patrulla es van llançar a l'aigua per a socórrer-la. Malgrat que a causa de l'estat d'aclaparament i la desorientació produïda per la caiguda van fer que la víctima no col·laborara, van aconseguir traure-la a flotació.
Finalment, gràcies a l'ajuda d'una embarcació pròxima, els agents van aconseguir sobreposar-se a la situació i van pujar a la víctima a la nau. Immediatament els serveis sanitaris, que es trobaven ja en el lloc dels fets, van traslladar a la dona a un hospital pròxim per al seu examen.
Direcció General de la Guàrdia Civil