La Guŕrdia Civil intervé més de 670 plantes de marihuana en 3 vivendes de Benifaió

Sábado, 27 de agosto de 2022 | e6d.es
• I va detindre a 3 homes de 34, 36 i 48 anys d'edat, de nacionalitat espanyola, pels delictes de cultiu i elaboració de drogues i defraudació de fluid elčctric
._000410
La Guàrdia Civil de València, en el marc de l'operació “AGMINE”, ha detingut a 3 persones pels delictes de cultiu i elaboració de drogues i defraudació de fluid elèctric a Benifaió. L'operació va començar el mes passat quan la Guàrdia Civil va tindre coneixement que, possiblement, existien diverses residències que s'utilitzaven per a plantacions “indoor” en Benfaió.
Fruit de les investigacions, els agents van realitzar 3 registres domiciliaris en la localitat de Benifaió, intervenint un total de més de 670 plantes de marihuana. A més, els investigadors també van confiscar més de 2 quilograms de cabdells de marihuana preparats per a la seua venda.
A l'interior dels habitatges, les plantacions *indoor” estaven distribuïdes per habitacions en diferents estats de germinació. També, els investigadors es van adonar que les tres residències accedien al subministrament elèctric a través d'un enganxament il·legal a la xarxa elèctrica general.
Finalment, la Guàrdia Civil de València va detindre a 3 homes de 34, 36 i 48 anys d'edat, de nacionalitat espanyola, pels delictes de cultiu i elaboració de drogues i defraudació de fluid elèctric a Benifaió. Els agents van intervindre llums, focus, aires condicionats, jardineres, fertilitzants i altres productes per al bon desenvolupament de les plantes.
Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Carlet.
E6D | Guàrdia Civil._000690

._000829