La Guàrdia Civil esclareix 16 delictes de robatori amb força ocorreguts a Senyera, Manuel i Castelló

Jueves, 18 de febrero de 2021 | e6d.es
• El detingut, un home de 42 anys, cometia robatoris en edificis públics, com a poliesportius, col·legis infantils, cementeris i enllumenat urbà

 

La Guàrdia Civil de Castelló ha esclarit la comissió de 16 robatoris amb força i 4 delictes de furt ocorreguts en la seua majoria en espais públics de les localitats de Senyera, Manuel i Castelló.
Agents de la Guàrdia Civil van iniciar una investigació per a esclarir robatoris ocorreguts durant 2020 en instal·lacions públiques, com a poliesportius, col·legis, cementeris i en la xarxa d'enllumenat públic.
En el transcurs dels operatius realitzats es va procedir a identificar a un home en els voltants d'un cementeri que circulava amb una bicicleta, proveït amb un passamuntanyes i una llanterna frontal i portava objectes de dubtosa procedència com 3 convertidors de bateries solars de gran grandària, 2 transformadors i diversa eina.
Després de realitzar gestions per a esbrinament de la titularitat dels efectes intervinguts, es va comprovar que diversos objectes confiscats són sostrets de l'interior d'un xalet de camp de la localitat de Senyera, sent reconeguts sense cap genere de dubtes pel seu propietari, també es té coneixement que les eines que utilitzava l'autor dels fets per a cometre els delictes, van ser prèviament sostretes de l'interior del cementeri municipal de Castelló.
D'igual manera es va comprovar que aquesta persona venia en plantes de reciclatge gran quantitat de cablejat, electrodomèstics i equips audiovisuals, a més de diverses eines.
Per aquests fets es va procedir a detindre a un home de 42 anys i nacionalitat espanyola per delictes de robatori amb força i furt. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de primera Instància i Instrucció núm. 7 d'Alzira.
E6D
Guàrdia Civil