La Guàrdia Civil deté als responsables d'una desena de robatoris a Benifaió

Martes, 8 de noviembre de 2022 | e6d.es
• Els autors van ser detinguts in fraganti quan es disposaven a efectuar un altre delicte de robatori amb força

 


La Guàrdia Civil de València deté in fraganti als responsables d'una desena de delictes quan es disposaven a efectuar el seu últim robatori. Els establiments de jardineria i decoració exterior, i naus de producció tèxtil triats estaven situats en zones aïllades.
L'operació ‘*ROKUKA’ va començar el mes de febrer passat quan per part dels agents es van recepcionar diverses denúncies de robatoris comesos en establiments de jardineria i decoració exterior, i naus de producció tèxtil, situats en la localitat de Benifaió (València), tenint un notable incremente la primera quinzena d'agost.
Va ser llavors quan els agents de la Guàrdia Civil de València van donar principi a les investigacions tendents a aclarir la identitat dels autors dels robatoris, tasca que es va veure dificultada per la zona en la qual es trobaven els establiments objecte dels robatoris: zones aïllades, rurals i amb extenses parcel·les, la qual cosa permetia als autors penetrar en el seu interior per diferents accessos sense ser descoberts.
Finalment, durant el transcurs d'un servei de vigilància per la zona, els agents van aconseguir identificar, in fraganti, a 2 persones que es disposaven a cometre un nou delicte de la mateixa índole. A l'interior de la furgoneta utilitzada pels autors es van aprehendre diverses eines de tall utilitzades per a violentar la tanca perimetral de l'establiment. També ha sigut recuperats alguns dels objectes que havien sigut robats en anteriors delictes.
Per tot això, al començament del mes de setembre, es va procedir a Almussafes a la detenció dels autors: un home de 19 anys i una dona de 38, tots dos de nacionalitat espanyola.
Als autors se'ls imputen 10 delictes de robatori amb força en les coses.
En la investigació de la citada investigació han participat agents de la Guàrdia Civil d'Almussafes.
Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Carlet.
Direcció General de la Guàrdia Civil