La Guàrdia Civil deté a un toxicòman violent a l’Alcudia

Domingo, 28 de agosto de 2022 | e6d.es
• Per 3 robatoris amb violència i 2 furts
 
La Guàrdia Civil de València deté a l'autor de 3 robatoris amb violència o intimidació i 2 furts que acabava d'eixir a la presó per delictes similars. Es tracta d'un home de 34 anys i nacionalitat espanyola, amb un ampli historial delictiu i una forta dependència de les drogues que comet delictes per a costejar la seua addicció. Recentment va abandonar la presó després de complir pena per diversos delictes similars.
Una de les víctimes del robatori, un repartidor de menjar a domicili ja havia sigut agredida anteriorment per aquesta mateixa persona. El detingut li va espentar quan es trobava a l'interior d'un portal i posteriorment li va intimidar amb un ganivet de grans dimensions per a quedar-se la recaptació.
També va cometre un furt en aprofitar el descans d'un treballador de la construcció per a accedir a les seues pertinences i fer ús de la seua targeta de crèdit. En una altra ocasió va ser sorprés a l'interior d'un domicili tractant de sostraure diversos efectes.
Finalment, es va poder comprovar la seua participació en aquests fets delictius i es va procedir, a la fi del passat mes de juliol, a la seua detenció. Encara que se sap que a vegades el ciutadà pot tindre recels a denunciar, la Guàrdia Civil anima al ciutadà a exercir el seu dret.
De les diligències és competent el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Carlet.
E6D | Guàrdia Civil