La Guàrdia Civil deté a un home a Fortaleny per tinença il·lícita d'armes i possessió de drogues

Jueves, 5 de noviembre de 2020 | e6d.es
• Un jove de 24 anys, de nacionalitat espanyola
._000620
La Guàrdia Civil de Sueca, en el marc dels serveis orientats a la verificació de persones i vehicles, ha detingut a un home que circulava amb el seu vehicle per la localitat de Fortaleny amb una arma de foc del calibre 22 i 147 cartutxos.
En el transcurs d'un punt de verificació realitzat en una rotonda d'aquesta localitat es va donar l'alt al conductor d'un vehicle i es va procedir a la inspecció del mateix després de saber que tenia antecedents per tinença i consum d'estupefaents i després de percebre la forta olor de marihuana procedent del vehicle.
En el registre minuciós del vehicle, es va trobar entre bosses de roba un revolver del calibre 22 i 147 cartutxos de munició, a més de 2.540 grams de ‘cogollos’ de marihuana, 605 euros en bitllets de diferent valor, tres telèfons mòbils de diferents marques i un rellotge d'alta gamma.
Per aquests motius es va produir la detenció d'un home de 24 anys, de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un delicte de tinença ilicita d'armes i tràfic de drogues. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat  de 1r Instància i Instrucció  núm. 6 de Sueca.
E6D
Guàrdia Civil


 

._000779

._000565