La Guārdia Civil deté a l'autor d'un incendi provocat en una vivenda a Almussafes

Jueves, 4 de abril de 2024 | e6d.es
• Van acudir agents de Guārdia Civil, Policia Local d'Almussafes i bombers de Catarroja, Silla i Torrent, que grācies a la seua rāpida actuaciķ no es va propagar a la resta d'habitatges
._000086
La Guàrdia Civil de València en col·laboració amb Policia Local d'Almussafes deté a l'autor d'un incendi ocorregut en un immoble de la localitat d'Almussafes. Els agents van ser alertats de l'inici d'un incendi en un immoble, el qual es va originar en un primer pis d'un edifici de quatre plantes. Al lloc, van acudir agents de Guàrdia Civil, Policia Local d'Almussafes i bombers de Catarroja, Silla i Torrent, que gràcies a la ràpida actuació no es va propagar a la resta d'habitatges. En la intervenció es va procedir al desallotjament d'este immoble.
Després de les primeres indagacions practicades pels agents es va evidenciar que l'incendi hauria sigut provocat, procedint els agents allí presents a la detenció de l'habitant de l'immoble incendiat. El detingut minuts abans d'iniciar-se l'incendi havia manifestat la seua intenció de calar foc a l'immoble, si bé va ser sorprés pels agents despenjant-se pel balcó de l'habitatge.
Al lloc es van traslladar l'Equip Territorial de Policia Judicial de Carlet i Equip d'Incendis de la Zona de València per a realitzar sengles inspeccions oculars. Finalment, es va procedir a la detenció d'un home de 26 anys de nacionalitat espanyola per un delicte d'incendi en béns propis amb perill per a les persones. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Carlet.
Guàrdia Civil | E6D


 
 
._000759