La Guàrdia Civil deté a l'autor de diversos robatoris en habitatges de Cullera

Viernes, 19 de mayo de 2023 | e6d.es
• El detingut es trobava de permís penitenciari quan va cometre els 6 robatoris amb força a l'interior de vivendes habitades

 

L'Operació ‘LATACER’ va donar principi quan els agents de la Guàrdia civil tenen coneixement de la comissió de 6 robatoris amb força a l'interior d'habitatge habitat d'una mateixa urbanització de la localitat de Cullera el dia 31 del passat mes de març. Després de la interposició de les corresponents denúncies per part dels propietaris, els agents es desplacen al lloc per a realitzar les inspeccions tècnic oculars i recollida d'indicis que pogueren esclarir l'autoria dels fets.
El modus operandi del presumpte autor consistia en forçar la persiana i posteriorment la porta d'accés a l'habitatge, accedint al domicili i sostraient diversos objecte de valor. En un dels domicilis, el detingut va sostraure un joc de claus d'una de les cases veïnes, accedint a l'interior amb aquesta clau. Va ser allí on va guardar les coses robades i, fins i tot, es va detindre a descansar durant alguns instants, moment en el qual va ser sorprés per alguns veïns que van alertar a la patrulla de la Guàrdia Civil.
En la seua fugida, el detingut es va deixar les coses robades de 6 dels habitatges, que van ser posteriorment reconeguts pels seus propietaris, i documentació personal.
El detingut és un home de 56 anys i de nacionalitat espanyola a qui se li atribueixen 6 delictes de robatori amb força en les coses a l'interior d'habitatge habitat.
Entre les coses furtades trobem els següents: peces de roba de marca, divers calçat, begudes alcohòliques, menjar, un ordinador portàtil, tauletes i càmeres de vídeo, entre altres.
Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 6 de Sueca.
E6D
Guàrdia Civil