La Guàrdia Civil deté a dues persones per diversos robatoris amb violència a Benifaió, Carlet i Picassent

Jueves, 16 de febrero de 2023 | e6d.es
• Els autors van emprar un ganivet de tallar pernil i un tornavís per a acoquinar a les seues víctimes

La Guàrdia Civil de València deté a dues persones per la comissió de sis delictes de robatori amb intimidació, tres de robatori amb força i un delicte de robatori amb violència.

La investigació a la fi del passat mes de gener, quan es va tindre notícia que dos homes encaputxats havien accedit a un saló d'apostes, on van cometre un robatori amb intimidació. Allí, van exhibir un ganivet *jamonero i un tornavís per a aconseguir el botí.

Es va tindre notícia que aqueixa mateixa nit es van traslladar amb un vehicle sostret per a cometre altres dos robatoris en idèntiques circumstàncies en un bar i una gasolinera de Benifaió.

Gràcies a la col·laboració de diferents equips de la Guàrdia Civil es va poder comprovar que a més d'aqueixos fets, un dels autors havia perpetrat un altre robatori en una altra gasolinera de Benifaió i també havia agredit a una persona a Carlet per a sostraure-li els béns que portava.

Es va verificar també que per a dur a terme la seua activitat delictiva, els autors sostreien prèviament vehicles de motor amb els quals arribar als llocs on cometien els delictes. Per a això es van realitzar les perquisicions necessàries per a la localització d'aquests mitjans de transport, que van resultar ser un èxit. Va ser en un d'aqueixos vehicles on es van trobar les proves determinants que van permetre acreditar la participació dels dos homes en els fets.

Finalment, es va poder esbrinar la identitat dels dos autors i es va procedir a la detenció d'un d'ells, espanyol de 44 anys i a la investigació de l'altre, un menor marroquí de 15 anys.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Picassent i Número 3 de Paterna.
Guàrdia Civil