La Guàrdia Civil deté a Carcaixent al presumpte autor de l'assassinat de Florina Gogos

Miércoles, 28 de julio de 2021 | e6d.es
• El detingut és un home de 60 anys, veí de la localitat, que treballava com a comercial en la zona on Florina Gogos va ser vista per última vegada

._000779
La Guàrdia Civil, després de set mesos d'investigació, ha detingut a un home de 60 anys, de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de l'assassinat de la jove Florina Gogos.
La investigació va començar el passat 10 de gener, quan una amiga de la víctima va denunciar la seua desaparició. Pel que sembla, cap conegut de la xica sabia del seu parador des del 8 de gener. L'última vegada que van veure a Florina amb vida va ser en la Pista de Silla.
En el transcurs de les investigacions, els agents van ser coneixedors de la denúncia que la víctima havia interposat contra dos presumptes proxenetes quan residia a Alemanya. Aquesta línia d'investigació es va descartar quan es va comprovar que no existia cap relació amb la desaparició de la xica.
El passat dia 30 de gener va ser trobat el cos de Florina Gogos en un canal de reg conegut com el Camí de la Font de Mariano, pertanyent al terme municipal de Silla (València).
El canal ressenyat està molt pròxim a la zona on es va veure per última vegada amb vida a la jove. Finalment, en el dia de hui, la Guàrdia Civil ha procedit a la detenció d'un home de 60 anys, de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un delicte d'assassinat.
L'autor treballava com a comercial en la zona on Florina Gogos va ser vista per última vegada. Diverses de les xiques que exercien la prostitució, en la Pista de Silla, van fer saber als investigadors que el presumpte autor consumia amb regularitat serveis sexuals en la zona. El detingut no tenia antecedents policials ni judicials. A més, s'han practicat diversos registres domiciliaris en el municipi de Carcaixent.
La detenció ha sigut duta a terme per agents del Grup d'Homicidis i Desapareguts de la Unitat Orgànica de la Policia judicial de la Comandància de la Guàrdia Civil de València.
Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Carlet (València).
E6D | Guàrdia Civil
 

._000006

._000625