La Guàrdia Civil deté a 4 persones per 2 robatoris amb força comesos a Benifaió

Sábado, 2 de abril de 2022 | e6d.es
• Quan els agents van realitzar les detencions van recuperar una polsera de plata i un anell d'or valorats en 5.600 euros

 

La Guàrdia Civil d'Almussafes, en el marc de l'operació “*Quizei”, ha detingut a 4 persones, de nacionalitat espanyola, per 2 delictes de robatori amb força comesos en la localitat de Benifaió.
Aquesta operació va començar el mes de gener passat quan es van produir 2 robatoris amb força en les coses en diversos establiments del municipi de Benifaió. Tots dos delictes comptaven amb un modus operandi similar, sent comesos de matinada i en dies laborables.
Finalment, el mes de febrer passat, la Guàrdia Civil d'Almussafes, va procedir a la detenció de 3 homes de 15, 18 i 21 anys, i un investigat de 17, tots ells de nacionalitat espanyola.
Després de practicar les detencions, els investigadors van recuperar una polsera de plata i un anell d'or blanc valorats en 5.600 euros que havien sigut sostrets en els robatoris.
Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Carlet, i a la Fiscalia de Menors de València.
E6D | Guàrdia Civil