La Guàrdia Civil deté a 2 persones especialitzades en el robatori d'habitatges a Almussafes

Martes, 16 de mayo de 2023 | e6d.es
• Utilitzant el mètode ‘bumping’, sistema pel qual s'introdueix una clau falsa en el pany aconseguint obrir la porta sense forçar-la

 

La Guàrdia Civil de València, en el marc de l'operació “*RESBI”, han detingut a dos homes que robaven en habitatges de la localitat d'Almussafes.
L'operació va començar quan la Guàrdia Civil va tindre coneixement de 2 robatoris en domicilis en la localitat d'Almussafes. Els autors accedien a l'interior dels habitatges quan els habitants es trobaven treballant fora.
Els autors entraven en els domicilis sense ocasionar danys a les portes. Utilitzant el mètode *BUMPING, sistema pel qual s'introdueix una clau falsa en el pany aconseguint obrir la porta sense forçar-la.
La Guàrdia Civil de València i la Policia Local d'Almussafes van establir unes mesures de seguretat per a detindre als responsables dels robatoris.
Fruit d'aquesta investigació, la Guàrdia Civil de València i la Policia Local d'Almussafes van sorprendre dos homes que intentaven accedir a un domicili d'aquesta localitat. Quan es procedisca al seu registre van trobar un joc d'espanyaportes i claus *falsad que podien utilitzar-se per a obrir panys.
Finalment, la Guàrdia Civil de València i la Policia Local d'Almussafes van procedir a la detenció de 2 homes de 26 i 30 anys, de nacionalitat georgiana, pels delictes de robatori amb força en les coses.
Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Carlet.
E6D
Guardia Civil._000905