La Guārdia Civil desmantella a Sueca tres punts de venda de cocaīna

Jueves, 6 de septiembre de 2012 | e6d.es
• En un dels registres efectuats, els agents van trobar una pistola amb municiķ
Des del passat mes de juny, la Guàrdia Civil venia investigant una sèrie de delictes relacionats amb el tràfic de drogues a la menuda en la comarca de la Ribera Baixa, que s'estaven cometent des de la localitat de Sueca.
Com a conseqüència de les investigacions realitzades, es va poder esbrinar que es tractava d'una banda formada per diversos individus que utilitzava dos domicilis i una pizzeria per a la venda de cocaïna i altres substàncies.
Per açò, durant el matí d'ahir, 5 de setembre, la Guàrdia Civil va realitzar diversos registres en els llocs investigats, on es van intervenir diverses quantitats de cocaïna, haixix, tres balances de precisió, substància de tall, tot tipus d'útils i eines per a confeccionar les dosis, telèfons mòbils i diners en efectiu.
En un dels registres efectuats, els agents van trobar també una pistola, amb munició. Com a conseqüència de tot açò, la Guàrdia Civil va procedir a la detenció de quatre persones, tres homes i una dona, com a suposats autors d'un delicte de tràfic de drogues i tinença il·lícita d'armes.  Foto: Guàrdia Civil  Llegir notícia completa en riberabaixa.info