La Guàrdia Civil desarticula un punt de cultiu de marihuana a Benifaió amb 359 plantes

Miércoles, 29 de junio de 2022 | e6d.es
• Una persona ha sigut detinguda per un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric

._000410
La Guàrdia Civil de València ha intervingut un total de 359 plantes amb un pes aproximat de 24 quilograms, així com diferents utensilis necessaris per al cultiu. Una persona ha sigut detinguda per aquests fets, a qui se li imputa un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.
Els agents de la Guàrdia Civil, en el marc de l'Operació ‘LEDGROW’, van donar principi en el mes d'abril passat a una laboriosa investigació que es va iniciar a conseqüència de la forta olor de marihuana que es desprenia d'un habitatge de la localitat de Benifaió. En el transcurs de la investigació els agents van poder constatar que el subministrament elèctric era adquirit a través d'un enganxament il·legal a la xarxa elèctrica general.
Donats aquests fets, la Guàrdia Civil de València va procedir a realitzar un registre de l'habitatge a la fi del passat mes de maig, trobant una plantació de marihuana distribuïda per les habitacions de l'habitatge, tant era així que els habitants dormien en el saló al no existir un altre espai disponible per a pernoctar. Durant el registre es van confiscar 359 plantes de marihuana en diferent estat de germinació, amb un pes de 24 quilograms, així com sistemes de ventilació, climatització, reg i electricitat, emprats per a aconseguir que el cultiu tinguera unes condicions ideals per al desenvolupament de les plantes.
Un home de 37 anys i de nacionalitat espanyola ha sigut detingut per aquests fets, a qui se li imputa un delicte contra la salut pública (delicte de cultiu o elaboració de drogues) i un altre de defraudació de fluid elèctric.
Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Carlet.
E6D | Guàrdia Civil
 

._000006VD