La GuÓrdia Civil de Carcaixent detÚ a 4 persones per cultiu, elaboraciˇ i trÓfic de drogues en Castellˇ i La Pobla Llarga

Lunes, 15 de febrero de 2021 | e6d.es
• S'han intervingut 200 plantes de marihuana, 2kg de marihuana seca, 2 aires condicionats, 20 balastos, 20 focus i 2 filtres d'olors

 

Dins dels serveis establits de manera permanent per la Guàrdia Civil de Carcaixent per a evitar el cultiu i elaboració de substàncies estupefaents s'ha aconseguit detindre a 4 persones, relacionades amb aquests delictes.
En el marc de la primera operació, realitzada per la Guàrdia Civil de Carcaixent, s'ha detingut a tres homes, d'edats compreses entre els 24 i 56 anys d'edat de nacionalitat espanyola per la seua implicació en els delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.
Des de finals del mes de desembre del 2020,  l'Àrea d'investigació d'aquesta Unitat  va tindre coneixement d'un transite de persones a diferents hores del dia, pels voltants d'un habitatge, la qual es trobava sense habitant. Per la informació obtinguda, podria tractar-se d'una possible plantació de marihuana, en el nucli urbà de la localitat de Castelló.
Els veïns de la localitat són els que alerten als agents, en observar a persones entrant i eixint d'un habitatge aparentment desocupat, així com la percepció en la zona, d'una forta olor de marihuana.
Amb aquesta operació s'ha detingut a tres persones com a presumptes autores d'un delicte de cultiu de drogues i un altre delicte de defraudació de fluid elèctric, el desmantellament de la plantació de marihuana, així com la desactivació d'un punt de venda d'aquestes substàncies a la menuda.
En l'àmbit de la segona l'operació, s'ha detingut a un home de 21 anys de nacionalitat espanyola, per la seua presumpta implicació en un delicte de tràfic de drogues en la localitat de La Pobla Llarga.
Amb aquestes actuacions s'han pogut intervindre 200 plantes de marihuana, 2 kg de marihuana seca. Tot això valorat en aproximadament en 6.000 euros.
A més de les plantes intervingudes en aquestes operacions també s'han confiscat gran quantitat d'efectes utilitzats per a la plantació, maduració, elaboració, control i cura de les plantes de la marihuana.
Les diligències instruïdes han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 4 i núm. 5 d'Alzira.
E6D
Guàrdia Civil