La gran nit del futbol regional se celebra enguany de nou a Alzira

Jueves, 2 de junio de 2016 | e6d.es
• Entrevista a Eduardo Revert, delegat de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, en la Ribera i La Safor

._000391


._000393

La Delegació de la Federació del Futbol de la Comunitat Valenciana, a Alberic, celebrarà la XIX Gala del Futbol i Futbol Sala Comarcal demà divendres a Alzira. El delegat de la FFCV en les comarques de la Ribera i La Safor Eduardo Revert Juan ha informat que els “Premis Importants” corresponents a la Temporada 2015/16, així com els diferents reconeixements pel cap alt destacat de la campanya que ara es tanca, es lliuraran demà, en la que serà la dinovena edició de la Gala del Futbol i el Futbol Sala Comarcal.
“Una gran nit per a disfrutar del companys, dels amics i tots els professionals del món del futbol de diverses comarques”, ens comenta Eduardo.
Una nit en la que se celebrarà el tradicional sopar de germanor amb els representants dels clubs i equips, a partir de les 21:30 hores, en la Sala Rex Natura d'Alzira.
Revert ha manifestat sobre aquest tema que “un any més, ens reunim entorn d'una taula en una nit excepcional que ve a significar el perfecte colofó a una temporada més dedicada al servei dels nostres esports i dels clubs de les nostres comarques”.
E6D