La Generalitat Valenciana accelera el procés d’expropiació per a construir la redona d’accés nord a Carlet

Jueves, 12 de abril de 2018 | e6d.es
• La redona serà un dels punts de partida de la futura circumval•lació de la CV-50

._000512

._000545
La Conselleria de Vivenda, Obres Públiques accelera el procés d’expropiació  per a construir la redona d’accés nord a Carlet. El pròxim 26 d’abril es preveu el pagament de la fase prèvia als propietaris dels terrenys que s’expropien per a iniciar la construcció d’esta redona Este nou accés a la ciutat suposarà una inversió de 125 mil euros i té com a principal objectiu  millorar la seguretat viària en esta zona i serà el primer pas per al futur desviament de la Cv-50 al seu pas per Carlet.
L’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega ha mostrat la seua satisfacció per esta ocupació urgent dels terrenys que implica rapidesa en la gestió per part de la Conselleria per a construir esta redona: « la Conselleria ha atés i entés la problemàtica que suposa el pas de la CV-50 i està donant els passos necessaris per a solucionar els problemes que suposa el trànsit per a la ciutat i esta redona és el primer pas.»
Ortega assenyala a més la importància d’esta redona per als veïns del Cortijo, ja que es tracta d’una de les reivindicacions més importants d’este barri de la ciutat que viu diàriament amb la inseguretat ciutadana i viària provocada pel trànsit rodat que circula per la CV50 des de l’entrada de Catadau. Amb la construcció de la redona «es millorarà en seguretat perquè permetrà una reducció de la velocitat a l’entrada nord de la població.  L’entrada al a població  és un dels punts negres de circulació a la ciutat, donat que els vehicles circulen en el tram entre Catadau i Carlet a una velocitat alta en una recta sense cap interrupció, de fet han estat nombrosos els accidents que s’han produït en el tram pròxim a l’entrada a Carlet.
Este projecte es suma a les actuacions per a la millorar de la seguretat viària en este barri que es feren  el passat mes d’octubre. Es van construir tres passos elevats de vianants al carrer de Vilanova (la mateixa CV-50) a l’altura dels números 50,100 i 120, per part de la Conselleria d’Obres Públiques. La construcció dels passos també va comportar l'asfaltatge al costat de les voreres.
A més de la solucionar els problemes d’inseguretat, la creació d’esta redona suposa també, segons Ortega, «dignificar l’entrada a la ciutat des del Cortijo, fins ara s’havia parat atenció a tots els accessos a la ciutat i esta zona havia quedat oblidada».
Ajuntament de Carlet