La Generalitat amplia a Montserrat, TurÝs i Sueca l'└rea de Transport MetropolitÓ de ValŔncia

Jueves, 13 de febrero de 2020 | e6d.es
• Amb aquesta incorporaciˇ, l'└rea de Transport MetropolitÓ de ValŔncia quedarÓ conformat per 74 municipis
._000410

._000565
La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Movilitat està ultimant el decret per a l'ampliació de l'Àrea de Transport Metropolitana de València (ATMV) a la qual s'incorporaran onze nous municipis als 63 que conformen actualment l'àmbit territorial d'aquesta demarcació. Es tracta dels municipis de Canet d'en Berenguer, Nàquera, Serra, Cheste, Chiva, Buñol, Turís, Godelleta, Monserrat i Sueca, a més de Domeño per continuïtat geogràfica.
D'aquesta manera, una vegada que el conseller de Política Territorial, Arcadi España, ha signat l'inici de l'expedient d'elaboració d'un decret per a l'ampliació de l'àrea metropolitana, es dóna pas a la fase d'informació pública i a la comunicació als municipis afectats.
Amb aquesta ampliació, les persones usuàries del transport públic amb origen i destinació en els municipis de l'àrea funcional es beneficiaran de la política tarifària que aplica la ATMV als seus títols de coordinació o integració.
Totes la poblacions d'aquesta àrea de transport compten amb un servei integrat de transport públic de viatgers amb independència de l'empresa que ho preste (*MetroValencia/*Metrobus/EMT). Totes elles operen de manera harmònica, en estar proveïdes d'un sistema compatible de cancel·lació de taquillatge.
La comercialització i titularitat dels títols coordinats, correspon a la Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV) i el seu preu varia en funció de les zones (A,B,C,D i/o combinacions entre elles), les característiques dels usuaris (joves entre 15/30 anys d'edat, famílies nombroses, jubilats etc.), la temporalitat, sense límit de viatges, o amb el nombre de viatges limitats.
G.V. 


OFICINES RECOMANADES DE CAIXA POPULAR A LA RIBERA


        

        
._000006