La flama de l'activitat festiva ja està encesa a Guadassuar

Viernes, 17 de enero de 2020 | e6d.es
• Un gran espectacle de música i balls tradicionals dóna inici a les festes d'hivern de la localitat

._000737
.
._000049
L'activitat festiva està ja en marxa des del passat cap de setmana a Guadassuar, amb la presentació dels festers i festeres de Sant Vicent i la Divina Aurora. La vespra de Sant Antoni, el grup de danses El Bolero de Guadassuar i l'Associació d'Amics de les Danses van presentar nous temes en la població, basats en cançons antigues i tradicionals, per a complementar el ball dels gegants i cabuts.
Van encendre la flama de la festa les paraules del mestre Miquel Puig i l'espectacle va continuar amb músiques i balls de Guadassuar: jota, masurca i fandanguet; tot organitzat pels Amics De Les Danses Guadassuar , Bolero de Guadassuar, Regidoria de Festes, Músics de la banda, veïnat, Festers Sant Vicent 2020 i Festeres Divina Aurora 2020.
Després de la tradicional foguera de Sant Antoni, els festers i festeres disfrutaren dels sopars populars amb els veïns i veïnes de la localitat i convidats.
El dissabte 18 de gener tindrà lloc el I Concert de Fira i Festes de Guadassuar a l'església Sant Vicent Màrtir, a les 20:00 hores. Participarà la Coral de Xàtiva i l'Orfeó Musikus de Guadassuar, que organitza l'acte.
El pròxim diumenge 19 de gener, a l’Auditori Municipal, a les 18:00 hores, tindrà lloc l’espectacle ‘Fantasia’, a càrrec d’Evolució Dance. Esta representació musical inclou personatges de Disney, cançons conegudes i molts balls.
Les festeres i festers treballen de valent preparant les activitats de la Fira de Guadassuar o “Porrat de Sant Vicent”, que se celebrarà els pròxims 21, 22, 23 i 24 de gener, per als quals l'Ajuntament de Guadassuar ha posat en marxa moltes iniciatives per a atraure, de nou, a esta festa a nombrosos visitants de tota la comarca i província.
E6D
 

._000410

._000565