La Festa de la Mare de Déu de la Salut d'Algemesí es promociona a València

Viernes, 17 de agosto de 2018 | e6d.es
• Fins al pròxim dissabte el Museu Valencià de la Festa estarà informant durant el matí i la vesprada

._000525

._000540
Una xicoteta exposició fotogràfica sobra la Festa de la Mare de Déu de la Salut s'ha instal•lat al carrer Poeta Querol de València en l'Oficina de Promoció de Turisme València amb l'objectiu de donar a conéixer aquesta tradició declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. La capital està repleta de visitants estrangers durant aquestos dies d'estiu i és una oportunitat única per a promocionar la festa i el turisme cultural d'Algemesí més enllà de les nostres fronteres.
Fins al pròxim dissabte, el Museu Valencià de la Festa estarà informant durant el matí i la vesprada a tot el que s'arrime al punt d'informació sobre les múltiples alternatives turístiques que es poden gaudir a Algemesí. Cal recordar que la celebració de la Mare de Déu de la Salut està pròxima en el calendari i és el moment perfecte per a atraure a visitant i curiosos, interessats en el turisme cultural.
A més, es mostrarà l'oferta turística amb la qual compta Algemesí durant tot l'any, com la Basílica de Sant Jaume, les diverses exposicions del Museu de la Festa, l'arquitectura dels seus carrers, la seua gastronomia o els seus paratges naturals, entre d'altres. També es promocionarà l'Assemblea General de la ICCN 2018, que tindrà lloc a Algemesí aquest setembre durant la Festa de la Mare de Déu i que durà a terres valencianes a més de 60 representants internacionals. Sens dubte, és l'ocasió perfecta per a mostrar tot el potencial d'Algemesí i la zona de la Ribera als millers de turistes que inunden aquests dies València.
Museu Valencià de la Festa._000006VD