La Falla Passeig-Mercat de Cullera es proclama campiona del campionat faller de Futbol7 de la Ribera Baixa

Martes, 17 de julio de 2018 | e6d.es
• Organitzat conjuntament per les juntes locals falleres de Cullera i Sueca

._000564

._000562
El poliesportiu "La Partideta" de Cullera va acollir divendres a la nit el Segon Campionat de Futbol7 de la Ribera Baixa, organitzat conjuntament per les juntes locals de Cullera i Sueca. Deu van ser els equips participants: les falles Mercat, Avinguda d'Espanya i Che Collons de Sueca, Passeig-Mercat, El Canet i Raval de Sant Agustí de Cullera, Poble de Riola, Foc i Tradició de Fortaleny, Masclet de Corbera i Favara.
En aquesta segona edició, que es va realitzar en horari nocturn, per alleujar el calor de les dates en que s'organitza, varen estar presents Susi Meliá, presidenta de la Junta Local Fallera de Cullera, Bernardo Garrigós, President de la Junta Local Fallera de Sueca, Salvador Giménez, regidor de festes de l'ajuntament de Sueca, i Javier Cerveró, regidor de falles de l'ajuntament de Cullera, tots ells dedicaren unes paraules abans de començar el campionat, coincidint en que les falles son més que tres dies de festa i que es treballa per fer esport i cultura.

New Gym & Padel. Sueca – Centro deportivo con más de 1.000 metros cuadrados de instalaciones. Destacan sus 2 pistas cubiertas de pádel ._000561


Així mateix presenciaren l'acte inaugural les Falleres Majors de Sueca i les seues Corts d'Honor, l'alcalde del Mareny de Barraquetes, Jordi Sanjaime i la Regidora de festes Marisa Carbó, les Juntes Locals de Carcaixent, representada per les seues Falleres Majors, el seu president i el seu president infantil, i Carlet, representada per la seua Fallera Major i el seu President.
Feren "el saque d'honor" les Falleres Majors de Sueca, acompanyades al centre del camp per les màximes representants de Carcaixent i Carlet.
Fou la falla Passeig-Mercat de Cullera la que es va imposar en la final, els segons classificats foren la falla de Favara, tercers la falla Che Collons de Sueca, i quart classificat la falla Masclet de Corbera. El trofeu al porter menys golejat fou per a David Iznardo, de la Falla Passeig-Mercat de Cullera i els màxims golejadors del torneig foren nomenats, ex aequo, els jugadors Jordi Fayos de Favara i Marc Rabasa de la falla Passeig-Mercat.

JLF Sueca