La Diputaciˇ inicia les obres de millora del pont sobre el riu X˙quer a Alberic

Viernes, 5 de noviembre de 2021 | e6d.es
• La carretera CV-545 estarÓ tancada al trÓnsit entre el nucli urbÓ d'Alberic i l'encreuament amb la CV-41 fins al pr˛xim 17 de desembre

 

Els treballs consistiran en la substitució de les baranes metàl•liques laterals per barreres de formigó que funcionaran com a sistema de contenció de vehicles, i es col•locarà una nova barana per darrere d'este sistema. La inversió prevista ascendix a 221.500 euros, amb un termini d'execució de mes i mig.
El projecte s'emmarca dins del ‘Pla d’Adequació de Sistemes de Contenció de diferents ponts existents en les Demarcacions de l'Alcúdia, Alzira i Serra’, posat en marxa des de l'àrea d'Infraestructures. “Esta actuació en el pont és un exemple més del compromís que té la Diputació amb la millora de la seguretat viària en les carreteres provincials, la qual cosa s'ha convertit en la principal prioritat de l'àrea”, ha declarat el diputat de Carreteres, Rafa García.
A més del reforç del sistema de protecció del pont, s'estan duent a terme obres de renovació de l'asfalt, ja que fins ara el ferm presentava un percentatge molt elevat de deteriorament, amb un gran nombre de pegats en la seua superfície. D'esta manera, es procedirà a la demolició de tot el paviment existent, llambordes i aglomerat, i la seua reposició mitjançant l'extensió d'una base de formigó alleugerit i dos capes d'asfalt.
Arran d'estos treballs, el tram de la carretera CV-545 romandrà tallat (excepte per a l'accés dels veïns) entre el nucli urbà d'Alberic i l'encreuament amb la CV-41 fins al pròxim 17 de desembre. Com a itinerari alternatiu, els usuaris de la via poden agarrar la CV-5501 que ix d'Alberic, després prendre la CV-550 a Benimuslem fins a la CV-50 al seu pas per Alzira, i finalment anar per la CV-41 fins a la Pobla Llarga.
Diputació de València