La Cridà fallera dona inici hui a les falles d’Algemesí

Sábado, 27 de febrero de 2016 | e6d.es
• La plaça Major s’omplirà amb totes les comissions falleres acompanyades pel seu estendard, que esperaran les paraules de les màximes representants

._000351
El balcó de l’Ajuntament d’Algemesí s’obrirà, este dissabte 27 de febrer a les 19.30 hores., per  acollir a les Falleres Majors de la ciutat i les seues Corts d’Honor per tal de donar inici a les falles amb l’acte de la Crida.
La plaça Major s’omplirà amb totes les comissions falleres acompanyades pel seu estendard, que esperaran les paraules de les màximes representants. Beatriu López i Bonache i Carla Campillo i Camarasa, així com Marta Trenzano, alcaldessa d’Algemesí, es dirigiran a tots els fallers de la ciutat per proclamar als quatre vents que la festa de les falles comença.
Una vegada acabat aquest acte, totes les comissions i les Falleres Majors i les Corts desfilaran fins al Museu de la Festa per a inaugurar l’exposició del ninot, on podran gaudir de tots els ninots indultats, tant grans com infantils, de les distintes falles.
La Crida potser siga un dels actes més importants per a totes aquelles persones falleres, ja que amb ella s’encen la traca de la festa fallera i comença un mes ple d’actes.
Ajuntament d’Algemesí