La COVID-19 i el confinament protagonistes de la revista ‘El Musical’ de la Societat Musical Santa Cecília de Cullera

Jueves, 12 de noviembre de 2020 | e6d.es
• En total 100 pŕgines que fan un recorregut a quina ha sigut l’SMI Santa Cecília de Cullera aquest últim any

._000748
La Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera ha presentat l’edició d’enguany de la revista ‘El Musical’. «Que la música no pare» és el títol del magazín informatiu i cultural del 2020 que posa de relleu la força de la música durant la pandèmia, el confinament i totes les circumstàncies d’adversitat que ha provocat la crisi de la Covid-19.
El que ha deixat fer el coronavirus i el que no; moments especials que ha provocat el confinament; el doble èxit de la Banda Juvenil proclamant-se campiona del Certamen Autonòmic i fent-se viral en el primer passa carrer postconfinament; la temporada musical que espera a cadascuna de les agrupacions musicals; l’espectacle-tribut del Grup Artístic o el pla de treball i els nous reptes als que s’enfronta la Societat són alguns dels titulars de la revista publicada enguany.
En total 100 pàgines que fan un recorregut a quina ha sigut l’SMI Santa Cecília de Cullera aquest últim any.
La presentació, celebrada el passat divendres al local social, va estar a càrrec del president i la vicepresidenta de l’àrea econòmica i social de Santa Cecília, Pere Manuel i Cristina Pla respectivament, i de la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Cullera, Sílvia Roca.
Tots tres coincidiren en la importància de la cultura en uns moments on la música es va convertir en una de les millors vacunes anímiques a cada casa.
Al cap i a la fi, «Que la música no pare» representa una edició que de segur quedarà marcada per a la història de la Societat.
La Covid-19 i Santa Cecília
L’estat d’alarma pel coronavirus es va declarar uns dies abans de l’estrena de ‘Hoy me voy a levantar’, l’obra amb la que el Grup Artístic de Santa Cecília fa un tribut a Mecano i que s’ha hagut d’estrenar el passat pont d’octubre amb més de 1.000 espectadors.
La pandèmia també va obligar a suspendre les classes professionals del Centre Professional i de l’Escola de Música, els assajos, els concerts, l’activitat social i, fins i tot, les eleccions.
Afortunadament, després d’una etapa de confinament i de fer música des de les pròpies cases de cada família, l’evolució de la crisi sanitària va permetre reobrir el local social a principis del mes de juny amb unes mesures de prevenció que van tindre ressò a nivell autonòmic.
Més tard, i sempre segons les pautes marcades en cada moment per les autoritats sanitàries, la Societat també ha anat podent reprendre l’activitat educativa, musical i social.
Tot això i molt més en l’edició 2020 de la revista informativa i cultural de l’SMI Santa Cecília de Cullera ‘El Musical’.
Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera


 

._000681

._000696