La Conselleria de Sanitat ofereix al Comité d'Empresa de la Ribera noves millores del seu actual conveni col·lectiu

Domingo, 18 de septiembre de 2022 | e6d.es
• L'actualització de conceptes retributius, una certa mobilitat temporal o l'aplicació al personal laboral dels plans d'Igualtat i d'Agressions de la Conselleria de Sanitat, són algunes de les millores proposades

._000723
La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública s'ha reunit, este matí, amb el Comité d'Empresa del Departament de Salut de la Ribera, amb l'objectiu d'arribar a un acord per a signar el seu nou Conveni Col·lectiu. Es tracta de la 28 reunió que ambdues parts mantenen per a fixar les condicions laborals dels 1.400 professionals que la Conselleria de Sanitat va subrogar amb el pas a la gestió directa del Departament de Salut de la Ribera, a l'abril de 2018.
Així, la Conselleria de Sanitat ha presentat hui als representants dels treballadors laborals de la Ribera noves millores sobre el text del seu actual Conveni Col·lectiu.
Entre estes millores, destaca l'actualització de conceptes retributius que fins hui no estaven sotmesos a revisió salarial, com els triennis i la Carrera Professional, o la possibilitat que el personal laboral participe en programes de productivitat variable i compatibilitzar-lo amb el seu sistema d'incentius.
Així mateix, la Conselleria de Sanitat s'ha oferit a equiparar la millora de la prestació per incapacitat temporal derivada d'accidents de treball a la de malaltia professional.
Altres aspectes que recull el nou esborrany de Conveni Col·lectiu presentat este matí per la Conselleria de Sanitat és el desenvolupament de determinades situacions administratives noves que permeten una certa mobilitat temporal dels treballadors laborals, sense pèrdua de drets, com pot ser excedències amb reserva o el permís retribuït per a prestar serveis en ONG. D'igual manera, l'esborrany del Conveni Col·lectiu recull l'aplicació del Pla d'Igualtat i del Pla d'Agressions de la Conselleria de Sanitat també al personal laboral. 
Departament de Salut de la Ribera._000853 
._000634