La Regidoria de Turisme de Sueca aposta per el turisme de proximitat

Sábado, 2 de febrero de 2013 | e6d.es
• La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Sueca ha descartat este any estar present en la fira de Madrid FITUR

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Sueca ha descartat este any estar present en la fira de Madrid FITUR. Des d'est el departament s'està treballant per a sentar unes bases sòlides que ajuden a impulsar l'oferta turística del municipi. Entre estes accions destaca l'elaboració de rutes que milloraran l'actual oferta.
“Ara com ara considerem que FITUR no és l'escenari idoni per a impulsar el turisme de Sueca com a marca diferenciadora i preferim optimitzar des d'ací els recursos econòmics que enguany es gastarien”, ha declarat la regidor de Turisme i Comerç Manoli Egea. “En estos moments volem centrar-nos en millor la nostra imatge sense perdre de vista el turista internacional, ”, ha afegit.
“Treballem en este moment a posar en valor els actius turístics que té el nostre municipi al marge del de sol i platja tradicional: cultural, paisatgístic, mediambiental i gastronòmic”, explica l'edil. En este sentit estan ultimant la realització de diverses rutes que seran editades en diferents idiomes per a la seua difusió en llocs estratègics que ja generen demanda o la poden generar.
En breu es publicarà una guia-receptari integrada per aportacions d'aquells restauradors de Sueca, El Perelló i El Mareny de Barraquetes que han acceptat la idea llançada des de la regidoria. “No falten els arrossos dels quals a Sueca som autèntics mestres i que gaudeixen d'una gran acceptació”, ha manifestat Manoli Egea. El resultat final del receptari “és una grata sorpresa”, ha afegit.
Respecte a les rutes, el disseny de les quals s'estan ultimant, tenen una gran presència en el nostre entorn natural. “Formem part del Parc Natural de l’Albufera i hem d'aprofitar-ho i promocionar-ho amb l'objectiu que Sueca siga un referent clau d'eixe entorn cada dia més benvolgut pels visitants”, explica la regidora.
La Regidoria de Turisme presentarà en les pròximes setmanes les esmentades rutes que s'incorporen a l'oferta turística del municipi i sobre les quals s'ha treballat en els últims mesos. “El fonamental ara és sentar unes bases sòlides que definisquen i distingisquen clarament la nostra oferta turística”, ha conclòs Manoli Egea. 
Ajuntament de Sueca