La Comissió Local Fallera guanya el Concurs de Disfresses i la Falla l’Amistat el de portada del llibret a Alberic

Viernes, 18 de marzo de 2022 | e6d.es
• L’acte va ser capitanejat per la Fallera Major d’Alberic María José Fernández y la seua Cort d’Honor

._000436
L’Antic Ajuntament d’Alberic ha acollit hui el lliurament de premis a les falles, en els diferents concursos oberts per a premiar la creativitat i participació en els diferents actes. La Comissió Local Fallera va ser la guanyadora del Concurs de la Cavalcada de Disfresses que va tindre lloc el passat 5 de març i que va omplir de color i diversió els carrers de la localitat. La Comissió Local Fallera obtingué el major nombre de punts d’un jurat que valorava la unitat del tema, l’originalitat de la idea, el ritme de l’acte, la coreografia dels participants i la sàtira posada en escena. En total, va obtindre 147 punts, dos més que la segona classificada, la Falla El Corral. Per la seua part, resultà tercera la Falla Lo Millor, quarta la Falla l’Amistat, quinta la Falla Verge de l’Assumpció i sexta la Falla El Fallo.
La Falla l’Amistat va resultar la guanyadora del concurs de portades dels llibrets, quedant segona la Falla El Corral i tercera la Falla Lo Millor. Reberen accèssits la Comissió Local Fallera (quarta posició), la Falla Verge de l’Assumpció (cinquens) i la Falla El Fallo (sisens). El certamen ha comptat amb un jurat independent que ha elegit la que ha considerat la portada més artística.
L’acte va ser capitanejat per la Fallera Major d’Alberic, María José Fernández y la seua Cort d’Honor, amb la presència també de l’alcalde de la localitat, Toño Carratalá; i el regidor de Falles, Josep Puig. Els concursos han sigut organitzats per la Junta Local Fallera i l’Ajuntament d’Alberic i les diferents posicions disposaven de premis econòmics.
Ajuntament d'Alberic._000049
._000841