La Casa de la Cultura d'Alzira acollirÓ el lliurament de premis de la IX ediciˇ del Certamen Nacional IVASS de Pintura

Domingo, 15 de septiembre de 2019 | e6d.es
• Les obres romandran exposades des del 16 al 30 de setembre

._000640
La Casa de la Cultura d'Alzira acollirà el proper dilluns, a les 11 hores, el lliurament de premis de la IX edició del Certamen Nacional IVASS de Pintura per a persones amb diversitat funcional intel·lectual al qual s'han presentat al voltant d'un centenar d'obres.
L'obra col·lectiva "BODEGÓN", realitzada per persones usuàries de la Residència Les Talaies de La Vila Joiosa, s'ha alçat amb el primer premi, mentre que el segon ha recaigut en "UN CAFENET AMB AMIGUES", realitzada per Ana Mª Elson, del C.O. Mare de Déu del Castell de Cullera, i el tercer premi ha estat per a "EL MEU BARRI", de Mª Carmen Ortiz i Jesús García, del C.O. El Molí d'Onda. Així mateix, el jurat ha concedit tres accèssits i 23 mencions d'honor.
La direcció general de l'IVASS vol traslladar la seua felicitació als premiats i a totes les persones amb diversitat funcional intel·lectual de diferents regions d'Espanya que han presentat els seus treballs artístics a aquest certamen i es complau a convidar-vos a l’acte i a visitar l'exposició. Les obres romandran exposades a la Casa de la Cultura d'Alzira des de dilluns, dia 16 de setembre, fins al dia 30 d'aquest mateix mes.
Comunicación IVASS


._000006VD