La carletina Àngela Moreno Valero, millor dissenyadora internacional de tecnologies educatives

Viernes, 20 de noviembre de 2020 | e6d.es
• A més forma part de l’equip que guanyà el segon premi al millor programa d'educació a distància el Global MBA
._000410
Una carletina és elegida com a millor dissenyadora de tecnologies d’aprenentatge en línia de l’any. Àngela Moreno Valero era distingida anit en la gala online dels premis internacionals de tecnologies educatives, el Learning Technologies Awards. Uns premis que reconeixen el treball d’esta jove dissenyadora carletina, en un esdeveniment on es guardonen projectes i també professionals de tot Europa que treballen en projectes tecnològics d’ensenyament i al qual es van presentar 500 candidatures. 
Àngela Moreno és una dissenyadora d’aprenentatge amb experiència que ha treballat tant en educació superior com en start-up. Després d’estudiar traducció i interpretació a la Universitat de València, orienta les seues passes cap a l’ensenyament en línia. Ara fa 6 anys que es va traslladar a Londres, on actualment treballa com a dissenyadora instruccional sènior a l'Edtech Lab de la facultat de negocis d'Imperial College, que es troba entre les 10 millors universitats del món i la segona d'Europa.
La jove carletina no sols va guanyar ahir el primer premi de forma individual sinó que a més forma part de l’equip que guanyà el segon premi al millor programa d'educació a distància, el Global MBA, un màster de negocis que reunix emprenedors i empresaris de tot el món.
Àngela Moreno es mostra orgullosa dels dos guardons aconseguits: «guanyar l'or a la categoria personal i la plata a la categoria d'equip ha sigut tot un reconeixement, i una recompensa a tot l'esforç que hem fet des de l'Edtech Lab per garantir que la facultat funcione amb normalitat malgrat la pandèmia. Em sent molt afortunada d'haver pogut representar el meu poble, València i Espanya en un esdeveniment internacional, i estic molt agraïda a la meua família i amics, que sempre m'han donat suport en tot allò que m'he proposat». 
Els jutges van quedar impressionats per l’habilitat d’Àngela a l’hora d’adaptar els seus dissenys a les necessitats dels usuaris i als diferents entorns de disseny on ha treballat, així com la claredat de la seua redacció i presentació. En un futur Àngela Moreno vol especialitzar-se a combinar el disseny instruccional amb el disseny d'experìència d'usuari (UX), i per això enguany ha començat un màster a temps parcial sobre este tema.
Ajuntament de Carlet

 

._000746

._000006