La Biblioteca Pública d'Almussafes oferix el servici de lectura a través d'Internet

Lunes, 1 de junio de 2015 | e6d.es
• Possibilita que la ciutadania d'Almussafes puga accedir a un ampli catàleg de volums i prendre en préstec les principals novetats en format digital


._000314

._000349
 
A finals del passat mes d'abril, coincidint amb la celebració de la Setmana del Llibre a Almussafes, la biblioteca pública municipal va inaugurar una nova iniciativa que aposta per fomentar la literatura a través de les noves tecnologies de la comunicació. La dependència s'ha sumat a eBiblio Comunitat Valenciana, un servici de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana que fa possible la lectura de llibres electrònics a través d'Internet. Alguns usuaris de la biblioteca pública ja han accedit a este nou programa digital que permet la lectura en diferents dispositius. La posada en funcionament d'esta plataforma electrònica possibilita que la ciutadania d'Almussafes puga accedir a un ampli catàleg de volums i prendre en préstec les principals novetats en format digital.
“El fet que el servici eBiblio Comunitat Valenciana estiga actiu les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, i que la lectura dels llibres siga possible via pastilles, telèfons intel•ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics, assegura l'èxit d'esta iniciativa, segons els responsables de la Biblioteca Pública. Per a accedir a la lectura de llibres electrònics a través de l'esmentada plataforma, els veïns de la localitat han de disposar del carnet d'usuari de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana, de la que forma part la pròpia Biblioteca d'Almussafes, per la qual cosa aquells ciutadans que encara no el tinguen, poden formalitzar la corresponent sol•licitud en la dependència pública. El servici ha sigut promogut pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport amb la col•laboració de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, que és la que es responsabilitza de la seua gestió.
Ajuntament d'Almussafes