La biblioteca Pública d'Almussafes amplia l'horari de la seua Sala d'Estudi

Viernes, 13 de junio de 2014 | e6d.es
• Fins al pròxim dia 30 de juny, la biblioteca està oberta al públic de dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 16 a 24 hores i els dissabtes, de 9 a 14 i de 16 a 22 h

._000296
Amb l'objectiu de facilitar la tasca de preparació d'exàmens especialment als estudiants de batxillerat i universitaris, la biblioteca pública d'Almussafes està oferint, des del passat dia 12 de maig i fins a finals d'este mes de juny, una ampliació de l'horari d'obertura del servici exclusiu de la seua Sala d'Estudi. A la franja horària habitual establida de dilluns a dissabte, se sumen ara altres més de 275 hores disponibles especialment per a l'aprofitament del temps dedicat a l'estudi de les proves finals.
Des de mitjans de maig, el consistori d'Almussafes està aplicant l'ampliació de l'horari d'obertura del seu centre bibliogràfic amb motiu de la preparació dels exàmens finals. Cal recordar que, des de la inauguració de la nova dependència municipal, s'han oferit dos variacions del servici anuals, coincidint totes elles amb les convocatòries periòdiques de tests.
La iniciativa, amb la qual l'ajuntament oferix un ampli espai d'estudi, en el que la concentració, el silenci i la tranquil•litat estan assegurades, ha obtingut en totes les seues convocatòries grans índexs d'ús per part dels estudiants, registrant-se quasi dos milers d'usuaris en els 103 metres quadrats de sala disponibles.
Fins al pròxim dia 30 de juny, la biblioteca està oberta al públic de dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 16 a 24 hores i els dissabtes, de 9 a 14 i de 16 a 22 h. En concret, l'horari fix d'obertura de la dependència de titularitat municipal s'amplia en un total de 275 hores, 32 hores més que en la campanya anterior. Per la seua banda, els servicis habituals del centre bibliogràfic, com el préstec o la consulta en sala, romandran oberts en la seua franja horària habitual.
Ajuntament d'Almussafes