La biblioteca pública d'Almussafes amplia l'horari d'obertura de la seua sala d'estudi

Martes, 15 de enero de 2013 | e6d.es
• Des de dilluns passat dia 7 i fins a dissabte que ve dia 26, els estudiants almussafenys poden preparar les seues proves en l'esmentada dependència

Durant la seua segona temporada en actiu, la nova seu bibliogràfica d'Almussafes oferix de nou un horari especial de la seua sala d'estudi. Des de dilluns passat dia 7 i fins a dissabte que ve dia 26 d'este mateix mes de gener, el col•lectiu d'estudiants es beneficia d'un increment considerable d'hores d'obertura de l'espai destinat a l'estudi i preparació de la primera convocatòria dels exàmens del curs educatiu 2012-2013. L'augment de la franja horària s'aplica de dilluns a dissabtes.
Des de la seua inauguració, al febrer del 2011, la sala d'estudi de la nova seu de la Biblioteca Pública d'Almussafes rep diàriament una gran afluència d'estudiants que cursen principalment educació secundària, batxillerat o alguna carrera universitària. L'amplitud de la dependència destinada a l'estudi, amb una superfície de 103 metres quadrats, i la seua ubicació en la segona planta de l'edifici són dos factors claus per a l'èxit de la sala.
“Des del principi, hem aplicat variacions en l'horari d'obertura de la dependència per a afavorir al col•lectiu d'estudiants, coincidint amb les convocatòries oficials dels exàmens”, explica la regidora de Cultura, Esperanza Carbonell. Precisament per això, l'ajuntament oferix de nou la possibilitat de disfrutar d'una major amplitud de l'horari de l'aula d'estudi coincidint amb l'inici del nou any i la primera convocatòria d'exàmens pròxima. Des de dilluns passat dia 7 i fins a dissabte que ve dia 26, els estudiants almussafenys poden preparar les seues proves en l'esmentada dependència en una àmplia franja horària, ja que de dilluns a dissabte, la biblioteca municipal obri les seues portes des de les 9 a 14 hores i, ja en horari vespertí, de 16 a 22 hores.
“Hem aconseguit triplicar el nombre de jóvens que preparen els seus tests en esta zona, atés que a més d'oferir-los un espai dotat de gran amplitud i il•luminació, els permet estudiar en períodes que fins fa a penes dos anys resultaven impensables”, conclou l'edil delegada.
Ajuntament d'Almussafes