La banda "Bitches and Peaches" de l'Alcúdia presenten hui "Ante el final"

Sábado, 10 de mayo de 2014 | e6d.es
• La gravació, que es va dur a cap en diversos llocs, va ser acollida per el Home Studio de Daniel Vallés a l’Alcúdia

._000279
El grup de rock Bitches & Peaches ens ha citat el 10 de Maig amb motiu del llançament del seu nou EP Ante el final. Han escollit l’antic convent de Franciscans, a la plaça Tirant lo Blanc de la seua població natal, l’Alcúdia, per tal de presentar el treball. Estaran acompanyats de Mi sostingut. El Dissabte la banda promet molta festa i, sobretot, música de la bona a un preu inigualable: gratis. I és que els membres parlen d’aquest disc com un dels més variats al qual se li hi ha posat especial cura durant el procés de gravació. Ells son Alejandro Loayza (Veu), Alex Vallés (Guitarres), Daniel Vallés (Baix), Jorge Beltran (Samples) i Alex García (Batería). L'EP conté cançons com Único, semblant a una “injecció d’adrenalina”; Ante el Final, cançó que posa nom al disc i que pretén deixar bocabadat a tothom; La vida, rock en estat pur amb una tornada molt enganxosa; Mi condición, una peça “per a donar-ho tot” tant dalt com baix de l’escenari; Fuego, “energia pura nascuda de l’ànima” i La viuda, una versió adaptada, original de Reincidentes, que nasqué com a un homenatge a la mítica banda.
La gravació, que es va dur a cap en diversos llocs, va ser acollida per el Home Studio de Daniel Vallés a l’Alcúdia (el qual es també productor i mesclador del disc), la casa d’Aldina a Misana i la casa de Juan Gonsales a La Garrofera. El tema La viuda fou gravat en directe al local d’assaig del grup. Entre les colaboracions es trobaren dos mebres del grup Estirp: Loren Gómez, que feu de guitarrista a Foc, i Manuel Ángel Dt, que posa la veu a Ante el Final.
La masterització es dugué a terme fora de les nostres fronteres, concretament a Regne Unit, a mans de Bob Macciochi en SC Mastering Studios. Per la seua part tant Alex Zacarés de Stereozone com Micky Stoner de Erich Zann tiraren una maneta en temes tècnics i de logística. Alex Vallés i Sally de Epinephrine Entertainment foren els encarregats del disseny gràfic. El grup assegura que Ante el Final, comparat amb els discs anteriors, és “contundent, reprenent quasi sense voler un poc del metal i el rock més dur” que els agradava fer fa ja una dècada.
Ajuntament de l'Alcúdia