Justícia licita la nova instal·lació climatització de la seu judicial de Carlet per a millorar l'eficičncia energética

Lunes, 30 de agosto de 2021 | e6d.es
• La inversió per a millorar l'eficičncia energčtica en la seu judicial és de 982.968 euros
._000813
La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha publicat en el portal de contractació de la Generalitat la licitació per a substituir tota la instal·lació de climatització de la seu judicial de Carlet per un import de 982.968 euros. L'objecte és millorar l'eficiència energètica de l'edifici.
El termini per a presentar les ofertes finalitza el 13 de setembre de 2021. Després de l'adjudicació l'execució de l'obra és de sis mesos.
Aquesta actuació, impulsada per la Conselleria de Justícia, forma part del Pla d'Eficiència Energètica de les seus judicials i és finançada amb els fons europeus JESSICA.
La nova seu comptarà amb equips de climatització i ventilació eficients en les seues totes les seues plantes que permetran un estalvi energètic al voltant del 15%. La instal·lació de climatització utilitzarà un sistema nou amb gas refrigerant i aigua com a fluids portadors de calor i instal·lat en totes les plantes de l'edifici.
La instal·lació de ventilació es realitza amb unitats de tractament d'aire amb recuperació de calor i un sistema de filtració amb filtre HEPA, que són els més eficients per a aquesta mena d'edificis.
A més, s'aconseguirà més eficiència energètica amb detectors d'aforaments i de temperatura. Això comportarà a activar les màquines d'aquelles àrees que així ho requerisquen i d'acord amb les necessitats tèrmiques de la zona.
Igualment, el factor de contaminació ambiental s'eliminarà, ja que les màquines previstes per a la instal·lació són molt silencioses, evitant el cansament i estrés produïts per soroll molt comuns en les instal·lacions de climatització convencionals.
Aquesta actuació forma part del Pla d'Eficiència Energètica de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública dotat d'un pressupost de 18,2 milions d'euros amb la finalitat de millorar l'eficiència energètica, la sostenibilitat i reduir la petjada de carboni en els edificis judicials de la Comunitat Valenciana.
Generalitat Valenciana
 

._000049


._000814