Juan José Grau: 'Tenim projectat un local multiusos per a les associacions culturals i per a la joventut'

Lunes, 20 de mayo de 2019 | e6d.es
• Última part de l'entrevista a Juan José Grau, candidat a l'alcaldia de Cullera pel Partit Popular
._000670
Des del diari El Seis Doble els oferim l'última part de l'amplia entrevista realitzada a Juan José Grau, candidat a l'alcaldia de Cullera pel Partit Popular. Ens anem a centrar en la branca que sustenta tota l'acció dels populars de Cullera en l'àrea de joventut i festes.
Segons Juan José, "ací en Cullera tenim unes festes grandioses y fantàstiques, totes les associacions culturals i festives necessiten tindre el recolzament de les institucions, des del Partit Popular de Cullera volem construir un ampli local multiusos per a que estos col·lectius puguen disposar d'ell sense cap problema d'aforament i puguen desenvolupar allí totes les seues activitats".
Per altra banda, també tractem en esta part final de l'entrevista la problemàtica i la falta d'agenda d'activitats destinada a la joventut de Cullera. El candidat lamenta que "la gent jove del poble tinga que busca l'oci fora de la localitat, amb tot el perill que això comporta, volem crear unes instal·lacions on els joves es puguen reunir els cap de setmana i realitzar les seues activitas; a més, intentarien que eixe espai estiga ben comunicat amb l'estació de tren per a que altres joves de la comarca pugueren apropar-se cap a Cullera de forma segura i disfrutar de l'ampla programació que des del PP es programaria per ala gent jove".
Juan José Grau aprofita el tancament de l'entrevista per a dirigir-se als votants que en les passades eleccions no van donar el seu suport al Partit Popular per a demanar-los de nou la seua confiança, "per que hem renovat totalment el partit, ara som un equip totalment preparat i qualificat per a recuperar l'alcaldia de Cullera de nou, ara és el moment", assegura Grau.
E6D


 


._000654

._000657

._000659