Josep Maria Mas continuarà treballant 'perquè Montserrat puga continuar avançant'

Martes, 16 de mayo de 2023 | e6d.es
• El PSPV de Montserrat presenta el seu programa de govern sota el lema ‘Garantia de progrés’

._000410
Aquest passat dissabte a la vesprada, el PSPV de Montserrat va organitzar un acte a la Casa de la Cultura del poble, al qual van acudir simpatitzants, veïnes i veïns de la localitat, així com altres persones que van voler compartir la presentació del programa de govern dels socialistes de cara a les eleccions del pròxim 28 de maig, a les quals acudeixen amb el lema: ‘Garantia de progrés’.
La socialista Eva Bosch va conduir l'acte i va presentar al seu company Josep Martínez i a Ramón Cerveró, d’EUPV, reflectint en les seues respectives intervencions la necessitat de consolidar les polítiques progressistes a Montserrat i a la Comunitat Valenciana, perquè en cas contrari podríem viure una seriosa reculada en drets i llibertats.
El candidat socialista i actual alcalde del municipi, Josep Maria Mas, es va mostrar determinat a continuar treballant perquè Montserrat puga continuar avançant com ho ha fet en els últims anys: “Estem construint un poble divers que es relaciona i comparteix serveis i infraestructures en educació, esport, música o festes, en una localitat viva que creix i en la qual la nostra gent tria com vol viure-la”.
Amb les eleccions molt a la vora i el període de campanya electoral recentment estrenat, els socialistes de Montserrat van aprofitar per a comptar a les persones presents quin és el seu projecte per a la pròxima legislatura. Seguint amb la seua labor al capdavant del consistori, continuen apostant per construir un poble obert que els permeta generar oportunitats per a cadascuna de les persones que el formen.
Per a Josep Maria Mas: “mobilitat, aigua, transport, parcs, joventut o salut són alguns exemples de les accions que aconseguirem en la pròxima legislatura, perquè en la qual acaba, hem complit pràcticament tot el nostre programa electoral, per la qual cosa som una garantia de progrés per als pròxims anys”.
El candidat socialista remarcava la importància de garantir els serveis públics i el benestar de les persones de Montserrat, deixant patente quin és el seu objectiu: “avançar és treballar per a guanyar oportunitats i qualitat de vida, i per això comptem amb un equip amb la motivació i experiència necessàries per a continuar per aquest camí de progrés i millorar en cada pas que donem. Per això som “Garantia de progrés”.
PSPV de Montserrat


._000909