José Antonio Marín Gay “El Titi”, d’Alzira, guanya la XXII Volta a Peu d’Alberic

Domingo, 29 de mayo de 2016 | e6d.es
• Míriam Gregori, del The Kenyan Urban Way, guanyadora en "Absoluta Femenines"

._000395
La Volta a Peu d’Alberic denominada “La Carrera de la Mona” en la XXII edició, organitzada pel Club Ratatletes d’Alberic amb la col•laboració del M.I. Ajuntament d’Alberic, ha transcorregut en un circuit urbà de 8.200 m., amb eixida i aplegada en la Avda. de La Glorieta, passant pels carrers Antoni Lloret, Foieta, Oeste, Calderón, Sèquia Reial del Xúquer, Blasco Ibáñez, Cruz, Llepant, Trinquet, Transmur, Ronda Sureste, Llavador, Verge de Cullera, Trinquet, Poeta Badenes, Rafael Comenge, Botigues, Colón, Garcia Lorca, Modesto Perales, Valencia, Ctra. Alzira, Gibraltar, Ramón y Cajal, Vázquez Mella, Marià Benlliure, ArxipresteFerrándis, fins la meta en Avda. La Glorieta. Un circuit ratoner, amb pujades, baixades, pla i trencant per molts carrers. Obrint la carrera un cotxe de la policia local, seguit per un cotxe oficial cedit per Talleres Mestre i dos ciclistes marcaven on estaven els primers en absolut masculí i femení.
96 equips participants i 151 corredors independents. El Ratatletes Alberic, equip organitzador ha participat amb 33 corredors/res i els equips locals el Calvari Runner Alberic, amb 3 corredors i Bicicletes La Ribera, amb 2 corredors.
Crono-Runner va ser l’encarregada del control de temps, resultats i participació final dels corredors, ambun sistema de cronometratge de garanties, assequible i flexible, amb la tecnologia RFID, la mes avançada en cronometratge amb xip

Resultats
Absoluta Masculina:S’ha proclamat guanyador,  José Antonio Marin Gay, d’Alzira, independent, amb un crono oficial de 26’ 45’’. Iván Latorre de la Sdad. Correcaminos ,2on en 27’ 16’’. Joaquín Badenes del CE La Vespa de Novetlè 3er en 27’ 44’’.
Absoluta Femenina:Míriam Gregori del TheKenyanUrbanWay, ha quedat la primera amb un crono oficial de 32’ 11’’. 2ona Anna Tomás del CA Guadassuar Maskokotas amb 32’ 24’’. 3a Ana Monzó del CA Tortuga Algemesi amb 32’ 26’’.
Corredors Locals Masculins: 10a posició absoluta i1er local, Aitor Valdivieso del CT Carcaixent amb 30’ 07’’. 2on local,  Marc Domenech del CA La Rabosa, 12a posició absoluta, amb 30’ 33’’. 3er local, Alejandro Sanchís del Ct Alzira, 13erposició absoluta, amb 30’ 41’’.
Corredores Locals Femenines: 13a posició absoluta i 1a local, Carol Sales del Ratatletes Alberic amb 39’ 26’’. 2a local, Elena Grau, independent, 14a posició absoluta, amb 40’’ 05’. 3a local, Rosa Milda Contreras del Pioneros de Sud-americà,  20a posició absoluta, amb 41’ 44’’.
Discapacitats: David Beltrán Navarro.

L’Alcalde d’Alberic i el regidor d’esports feren entrega dels trofeus als guanyadors de les diferents modalitats. En aquest acte es va fer entrega d’un trofeu a José Antonio Sanchís membre del Club Ratatletes per el seu treball incondicional a través del temps en el club.
Policia local i 29 membres de Protecció Civil local i Comarcal foren els encarregats de la seguretat del circuit. Creu Roja de L’Alcudia-Alberic estaven presents amb 2 infermers, 5 socorristes i una ambulància amb el conductor.
Álvaro Soro president del Club Ratatletes d’Alberic organitzador de la XXII Volta a Peu, es mostrava molt satisfets de com havia anat la carrera a pesar el mal temps que  havia fet, amb pluja abans de començar i el fort vent.
Alta participació en la proba absoluta de majors, amb 452 participants i 192 en Proves Infantils de Pre-Benjamins, Benjamins, Alevins e Infantils.
Álvaro Soro, president del Club Ratatletes d’Alberic, es mostrava satisfet al final de a carrera pels comentaris dels participants per la magnifica organització que havien fet per part de Ratatletes on havien participat al voltant de 40 voluntaris del club.
A cada participant els va fer entrega d’una mona de pasqua, producte típic del poble i d’una camiseta tècnica commemorativa de la carrera.
Eduardo Sala. Text i fotos
 

._000417

._000416