| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 22/03/2018

POBLACIONS » Alzira » Notícies Comercials

Jornada de portes obertes a Xúquer Centre Educatiu

Dissabte 24 de març, de 10 a 13 hores

._000472
El dissabte 24 de març tindrà lloc a les seues instal·lacions al carrer Professor Bernat Montagud,3, al sector de Tullell, la Jornada de Portes Obertes on està previst presentar l'oferta educativa del Centre i mostrar les noves dependències, inaugurades fa dos anys aproximadament.
Als estudis de segon cicle d'Infantil, Primària i Secundària Obligatòria, que ja estàvem oferint a les instal·lacions del carrer Blasco, Xúquer Centre Educatiu posarà en marxa aquest curs els estudis corresponents a la Formació Professional Bàsica en Informàtica i Comunicacions i el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en "Sistemes Microinformàtics i Xarxes".
Per al pròxim curs 2018-19, Xúquer té previst incorporar estudis de Cicle Formatiu de Grau Superior "Desenvolupament d'Aplicacions Multi plataforma-DAM" així com "Desenvolupament d'Aplicacions WEB-DAW", ambdues de la família Informàtica i Comunicacions, en una important vinculació als processos de digitalització del món professional i empresarial. Aquests estudis ja vàrem estar autoritzats per la Conselleria d'Educació.
Al mateix temps, el Centre té previst posar en marxa per al curs vinent, i així ho ha sol·licitat, el Cicle Formatiu de Grau Mitjà "Tècnic de Conducció Activitats Físic-Esportives Medi Natural-TECAM".
Podeu ampliar la informació acudint a la Jornada de Portes Obertes del pròxim dissabte 24 de març, de 10 a 13 hores.
Per a inscriure's a la jornada podeu fer-ho mitjançant el següent enllaç https://goo.gl/AQTsmk.
Xúquer Centre Educatiu


El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars