Jorge Rodríguez, president de la Diputació, visita hui Almussafes

Miércoles, 31 de enero de 2018 | e6d.es
• On la institució provincial ha realitzat inversions per import de més de 356.000 euros
._000520

._000521
Jorge Rodríguez, president de la Diputació, visitarà hui Almussafes per a iniciar un itinerari pels projectes executats en la localitat en l'últim any dins de les convocatòries dels plans provincials, a més de visualitzar altres actuacions urbanístiques futures, ja previstes. La seua primera destinació serà la pròpia Casa Consistorial, on el president deixarà la seua rúbrica i record escrit de la seua visita en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament.
Posteriorment, les autoritats es desplaçaran fins a la rotonda que separa Almussafes de Benifaió, per a visitar el punt concret d'instal•lació del desincrustador electrònic anticalcari, dispositiu col•locat la passada setmana i subvencionat íntegrament amb el pla d'inversions financerament sostenibles de la Diputació de l'any 2017 amb un pressupost de 74.000 euros.
L'alcalde d'Almussafes, Toni González, junt amb altres regidors de l'executiu local, acompanyarà Jorge Rodríguez durant la recepció oficial, que també inclourà la visita a la Pista Polivalent, espai destinat a l'oci i el temps lliure de 6.000 metres quadrats de superfície que s'ha convertit en seu d'una gran quantitat d'esdeveniments oficials a l'aire lliure i que s'emplaça junt amb el camp de futbol municipal. La seua segona fase, inaugurada durant les passades Festes Locals de 2017, es va construir amb una subvenció de 140.425,42 euros euros del Pla Provincial d'Obres i Servicis 2016.
Així mateix, visitaren el camp de terra de la dependència esportiva destinada a la pràctica del futbol, en el que l'executiu local té previst construir, amb el PPOS d'enguany 2018, un camp de tir amb arc i un camp de futbol 11.  La visita del president de la Diputació conclourà després de l'última parada del recorregut oficial: el gimnàs del pavelló poliesportiu, el projecte d'ampliació del qual està en procés de licitació i s'executarà amb la subvenció per import de 142.101,74 euros, concedida a través del PPOS 2017.
Ajuntament d'Almussafes