Jordi Mayor, candidat a l'alcaldia de Cullera amb més del 80% del suport de la militància

Miércoles, 8 de octubre de 2014 | e6d.es
• La recuperació de l'ocupació, la creació d'un nou model turístic i d'oci, les polítiques socials i el sanejament de l'economia municipal, les seues prioritats
._000241
El secretari general dels Socialistes de Cullera, Jordi Mayor, ha estat escollit candidat a l'alcaldia de Cullera per esta formació de cara a les pròximes eleccions municipals de maig. Mayor ha rebut més del 80% dels avals de la militància en el procés de primàries obert pel partit per a escollir al seu cap de cartell. El també portaveu municipal a l'ajuntament ha sigut l'únic aspirant que ha optat a encapçalar la llista dels socialistes i ha assegurat que es presenta a les eleccions amb el clar objectiu de guanyar-les i ser el pròxim alcalde de Cullera.
Després de la seua proclamació, l'alcaldable socialista ha establit com a eixos principals de la seua proposta política la recuperació de l'ocupació, l'impuls d'un nou model turístic i d'oci que genere riquesa en la població, el sanejament de l'economia de l'ajuntament i la posada en marxa de polítiques socials davant l'actual situació d'emergència social. “Vull fer un ajuntament més humà i que garantisca els drets socials dels ciutadans que el PP ens ha llevat”, ha indicat.
El líder socialista també posarà el focus d'atenció en el foment de la participació ciutadana i en la millora de la qualitat democràtica en la vida municipal. Prova d'açò, ha assenyalat, és l'elaboració del mateix programa electoral, el qual s'està confeccionant amb les propostes arreplegades a través de la campanya de participació veïnal www.lacullerquetuvols.com i l'aportació de representants del teixit social i empresarial de la ciutat aliens al Partit Socialista.
Mayor ha garantit que la seua candidatura estarà sostinguda per una llista de persones competents i capaces. En eixe sentit, ha asseverat que el pròxim mes de maig “Cullera ha de tancar l'etapa grisa” que viu actualment i iniciar un període de “canvi tranquil, esperança i il•lusió” amb un govern que treballe per a millorar la imatge negativa de la ciutat que dóna el govern del PP, una imatge que ha dit és absolutament “irreal” perquè “els cullerencs no som com els governants que tenim”.
Finalment, Mayor s'ha mostrat realista i amb els peus a terra respecte a la situació econòmica actual del consistori i ha garantit que només posarà sobre la taula aquelles propostes que puga complir.
PSPV-PSOE Cullera