Ivan Martínez reconeix que el nou PGOU “no és un model ideal, però se camina cap a una ciutat més compacta i realista”

Miércoles, 30 de mayo de 2018 | e6d.es
• “Es reduix un 50% el sol residencial que no contempla la ciutat irreal que volia Bastidas”

ECOS DEL PLENO
 
En l'últim Ple extraordinari que es va celebrar en l'Ajuntament d'Alzira es va tractar com a únic punt del dia la revisió del Pla General d'Ordenació Urbana local (PGOU). Va ser aprovat amb els vots favorables de l'equip de govern i els vots en contra del Partit Popular i Ciutadans.
Ivan Martínez, d’Esquerra Unida Alzira, va manifestar les raons per les quals la seua formació va votar a favor. 
Segons Ivan Martínez, “EU sempre ha denunciat que la política urbanística del PP era insostenible i el temps els ha donat la raó; per un costat perquè els informes de Conselleria van tombar la revisió anterior y el model urbanístic que va intentar el govern popular”.
Per al regidor d’EU, “se camina cap a una ciutat més compacta i realista, decauen els PAIs que es contemplaren en el seu moment, es reduix un 50% el sol residencial i també s’incorpora un estudi del trànsit i de la mobilitat, que fins ara no hi havia, en la ronda nord i en la zona comercial actual, encaminat a solucionar els problemes de trànsit actuals i, a més, s’incorporarà la connexió dels carrils bici y per tant este nou pla demostra un avanç considerable”, assegura Martínez.
E6D
Todas las noticias de Alzira en www.elseisdoble.com