Intens cap de setmana el que han viscut les comissions falleres de Turís amb múltiples i variats actes

Martes, 3 de marzo de 2020 | e6d.es
• Diumenge que ve, a les 19.00 hores, tindrà lloc al balcó de l'Ajuntament La Crida
._000671
._000678
Intens cap de setmana el que han viscut les comissions falleres de Turís amb múltiples i variats actes. El primer d'ells va tindre lloc en la finca El Portón, on en el transcurs del sopar de gala es va fer lliurament per part de l'alcalde i president nat de Junta Local Fallera de Turís, Eugenio Fortaña, i la regidora de Cultura i presidenta executiva, Isabel Guaita, dels màxims guardons que atorga la Junta Central Fallera a fallers i falleres de la localitat.
El diumenge al matí els quadres d'honor de Els Barris, Plaça del Mercat, Placeta del Marqués, Av. Corts Valencianes i L’Antiga Fontanella van assistir a l'ermita per a participar del tradicional besamans a la patrona, la Mare de Déu dels Dolors Gloriosos, acompanyats per la Junta Local Fallera.
A la vesprada es va completar este cap de setmana amb la inauguració de l'exposició del ninot a càrrec de l'alcalde, Eugenio Fortaña, i els representants infantils i amb un excel•lent concert de música valenciana interpretat per la Societat Musical Turisense en el qual es va poder escoltar el pasdoble turisà dedicat a la cooperativa vinícola “La Baronia de Turís”.
 prèvia recollida en tots els casals de les màximes representants de les cinc comissions falleres.
Ajuntament de Turís
._000006VD