Infinit Producciones i la companyia de Cullera Màgic 6 presenten al MIM de Sueca, Sortilegi

Viernes, 20 de septiembre de 2013 | e6d.es
• Entrevista a Pedro Moya: “Encara que es pensa que la paraula ho és tot, de vegades és més fàcil comunicar-se a traves del gest”

Pedro Moya és el coordinador de Infinit Producciones, que junt a la companyia teatral de Cullera Màgic 6 van a oferir un dels espectacles del MIM de Sueca, concretament “Sortilegi”, dissabte 21 de setembre, a les 20:45 hores.
Moya ha comptat a El Seis Doble la importància que té el participar en un certamen com és el Mim, reconegut a nivell internacional.
Des de fa ja 5 anys les dos companyies, Infinit Producciones i Màgic 6 treballen colze a colze.

Sortilegi
Des del 1998, la companyia Màgic 6 ha posat en escena més d'una desena d'espectacles dirigits tant al públic adult com —sobretot— infantil i familiar: Joguets; La Família Ratonberg; Hamelín; Graneres; Uhhhh!!; I tu ...que vols ser de major; Per què no? i actualment estan preparant Gat amb botes. El musical.
A Sortilegi un gegant de sis metres d'altura desplegarà el seu art a Sueca amb una divertida troupe de clowns vagabunds. Autèntics il.lusionistes que prendran els carrers muntats a les seues xanques, monopatins i monocicles per tal de sorprendre el públic amb les seues acrobàcies, la seua música i la seua màgia.

Fitxa artística:
Guió i direcció: Julio Martí Zahonero / Intèrprets: Juanfran Sàez (Trombe), Puri Fariza (Lirín), Pedro Moya (Auguste), Diana Abad (Funambule), Sergio Moy (Tramp), Enric Romaguera (Soireé), Pau Barberà (Excentricus l'Acordeonista) i Alberto Jiménez de Déu (Pierrot) / Producció: Pedro Moya i Julio Martí / Producció executiva: Juanfran Sáez / Disseny de vestuari: Juanfran Sáez i Miguel Carbonell /
Disseny de màgia: Pedro Moya / Composició musical: Paco Garnelo / Construcció d'estructures: Jesús Martín “XULE”.


Entrevista a Pedro Moya
 
._000231