Incontestable victòria del CBM Roquette Benifaió a Guardamar (65-82)

Miércoles, 26 de diciembre de 2012 | e6d.es
• El CBM Roquette Benifaió finalitza el 2012 amb una espectacular victòria a la pista d’un dels equips mes poderosos de la Primera Nacional

Al partit que tancava l’any 2012, el CBM Roquette Benifaió ha aconseguit una meritòria victòria a domicili davant un gran equip, que conserva la plantilla de l'any passat i que va assolir el campionat i el ascens a la lliga EBA.
L’equip de Benifaio comptava amb la baixa coneguda d’Héctor Rosa a la direcció del joc i a últim hora es produí la de José Pastrana, que minvava el joc interior dels de la Ribera.
Des d’un principi i recolzat per una nombrosa afició a la que no l'importa matinar amb tal de veure al seu equip, van eixir des del començament amb una fortalesa defensiva proposant una individual amb ajudes sobre els jugadors interiors rivals, tancat be el rebot i amb velocitat en atac. Tot acompanyat d'un gran encert de cara cistella que li ha permitent des dels primers moments dur avantatge al marcador (17-28). Només una reacció local ha fet que el final del primer quart la diferencia nomes fora de 7 punts (21-28).
A pesar de que el equip local va començar el segon quart anotant dos cistelles seguides es va veure la millor versió de l’equip en un gran treball de defensa i contraatac, finalitzant les accions amb esmaixades de Carles Franco o triples de Enric Ortega. L’equip en dos parcials el primer de 0-9 i desprès de 2-10 va trencar totalment als locals arribant-se al descans en un esperançador 31-49.
Però com sol passar, el descans no va anar bé al ROQUETTE Benifaió.  Una defensa molt agressiva, una falta Técnica assenyalada al capità J.A. Gamir i dos faltes antiesportives, va fer que el C.B. Guardamar anava retallant la diferencia des de la línea de tirs lliures i al minut 8 del tercer quart baixava la diferencia en 10 punts (47-57). En aquest moment el Roquette Benifaió canviava a una defensa zonal 2-3, on aconseguí trencar el ritme de joc del rival, la situació negativa a la qual havia aplegat i li serví per agafar oxigen i remuntar per finalitzar 49-63 aquest període,
L’últim quart començà amb la mateixa dinàmica: una defensa fregant el límit de la legalitat i la senyalització d’una falta tècnica, totalment discutible a Benaiges, va fer possible que els locals remuntaren fins un preocupant 48-65 amb 5 minuts per jugar ja que els visitants no mes havien anotat una cistella en joc.  Amb la paciència necessària i bona lectura del joc per part de l’equip de Benifaió acompanyat d’un ple encert a la línia de tirs lliures (8/8 per a Gamir en aquest apartat) el partit va finalitzar amb el 65-82 que reflectia l’electrònic i amb l’alegria de tancar l’any 2012 de la millor manera possible amb una victòria en una de les pistes de joc mes difícils.
Aquesta celebrada victòria pels cinquanta valents que matinaren el diumenge per viatjar a Guardamar del Segura, situa als de la Ribera en la meitat de la taula classificatòria amb quasi equilibri al balanç victòries / derrotes i amb esperança per enfrontar la segona volta de la lliga.
El CBM Roquette Benifaió marxa de vacances i es retrobarà amb la seva afició el dia 4 de Gener en un partit amistós que l’enfrontarà davant el Valencia Bàsket al Pavelló de Benifaió. Des del CBM Roquette Benifaió volem desitjar un molt bon Nadal i feliç any nou a tots els seguidors del nostre equip.