Inaugurada l'Oficina d'Atenció al Major d'Almussafes

Jueves, 20 de octubre de 2016 | e6d.es
• Amb este acte, l'Ajuntament d'Almussafes va obrir el seu XXXVIII Homenatge a la Tercera Edat


L'Oficina d'Atenció al Major d'Almussafes ja es troba en funcionament. Autoritats, integrants de la Junta Directiva de l'Associació de Jubilats i Pensionistes i majors de la localitat es van donar cita, durant la vesprada de dilluns passat dia 17 en la planta baixa del Centre de Salut, per a assistir a l'acte inaugural de la nova dependència municipal, l'objectiu de la qual radica a convertir-se en el punt de referència del col•lectiu de majors per a la realització de les seues gestions, consultes i assessorament i també d’aquells pensionistes que requerisquen d'alguns dels programes que es van a gestionar des de l'oficina. Una funcionària de l'Ajuntament atén de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores als usuaris del col•lectiu, amb la finalitat de facilitar al màxim el seu ús. L'acollida ha sigut positiva, ja que des del seu primer dia en funcionament, dimarts passat dia 18, més d'una desena de majors s'ha desplaçat fins a l'oficina per a tramitacions diverses.
El consistori municipal d'Almussafes ha posat en marxa un nou servici per a la Tercera Edat del municipi. Dilluns passat 17 d'octubre va obrir les seues portes en la planta baixa del Centre de Salut l'Oficina d'Atenció al Major, una iniciativa impulsada per la Regidoria de la Tercera Edat gràcies a la qual es va a poder abordar l'atenció personalitzada del col•lectiu, a més de resoldre's dubtes i col•laborar en la formalització de gestions per part dels usuaris.
“Amb la creació d'este punt d'informació, fem un pas més en el nostre compromís amb la millora de la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, confiant que la iniciativa que hem impulsat i dissenyat durant el present any tinga una gran acollida per part de tots”, va destacar l'edil de la Tercera Edat, Paqui Oliver, durant l'acte inaugural.
Per la seua banda, el primer edil, Toni González, va incidir en l'increment dels programes específics per a la Tercera Edat que està aplicant el govern municipal des de l'inici de la present legislatura, a més de destacar les principals gestions que es poden tramitar des de l'Oficina d'Atenció al Major. Els assistents a l'acte van poder visitar la dependència, després del descobriment de la placa inaugural per part del president de l’executiu i de la regidora delegada.

Oficina especialitzada
La informació, gestió i coordinació del Centre Integral de Majors, els viatges socials i l'assistència als balnearis, tant de l'Imserso com de la Generalitat, i la informació i gestió de la Targeta del Major i de la targeta que gestiona el propi Ajuntament d'Almussafes sobre els descomptes en medicaments són algunes de les qüestions que s'han derivat al nou servici públic municipal. Així mateix, la funcionària que atén l'Oficina de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores, també es va a responsabilitzar de la campanya “No estigues sol en Nadal”, de la coordinació i gestió del Centre Integral de Majors, així com de l'assessorament sobre temes relacionats amb la Tercera Edat i la seua posterior derivació, si és procedent, a altres recursos especialitzats com el sanitari, el de la dependència o el de servicis socials, entre altres.
Ajuntament d'Almussafes