| Edición diaria núm: | Año: 9 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Viernes, 29 de noviembre de 2019

POBLACIONES » Alzira » II Jornada per la Inclusió, organitzada per l'alumnat de TECAMN de Xúquer Centre Educatiu amb el CEE Carmen Picó
» Educación y formación

II Jornada per la Inclusió, organitzada per l'alumnat de TECAMN de Xúquer Centre Educatiu amb el CEE Carmen Picó

Va ser un matí divertit on es va aconseguir que els i les adolescents valoren molt més el que tenen

._000472
El dimarts, 26 de novembre, va tindre lloc la II Jornada per la Inclusió organitzada per l'alumnat de TECAMN (Cicle de Grau Mitjà en Conducció d'Activitats Físico Esportives en el Medi Natural) de Xúquer Centre Educatiu.La Jornada va consistir a fer partícep a l’alumnat d'activitats esportives adaptades, animacions i, normalitzar la inclusió amb diferent tipus d'alumnat, uns objectius bàsics en determinades àrees del cicle de de Grau Mitjà en Conducció d'Activitats Físico Esportives en el Medi Natural. Les activitats es desenvoluparen en el recinte firal d'Alzira, coordinades per alumnat de TECAMN i on participaren l'alumnat de 4t d'ESO de Xúquer i l'alumnat del Centre d’Educació Especial Comarcal(CEE)Carmen Picó d'Alzira.
La convivència i la inclusió es va realitzar tant per l'alumnat del centre de Xúquer i del Carmen Picó, dividit en xicotets equips per jugar i participaren les provesde maneracooperativa, com per al professorat, on es van intercanviar punts de vista i d'on van sorgir idees per a noves activitats en comú. Va ser un matí divertit on es va aconseguir que els i les adolescents valoren molt més el que tenen.La inclusió és imprescindible en la societat per poder fer visible la situació de moltes persones amb diversitat funcional i, sobretot, per poder entendre que tenen les mateixes ganes de fer coses noves, de riure, de ballar, de divertir-se i, de sentir-se estimades.
Xúquer Centre Educatiu 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares