I Setmana Cultural de la Taronja de Carcaixent
Hui dijous, 'Paper de la Fiscalia de Medi Ambient en l'agricultura'

Jueves, 15 de diciembre de 2022 | e6d.es
• Amb Antoni Vercher Noguera, Fiscal de Sala de Medi Ambient i president del Consell Consultiu de Fiscal del Consell d'Europa i amb Víctor Valero, capità del Seprona

._000892

Programació de la I Setmana Cultural de la Taronja de Carcaixent

- De dilluns a divendres a les 19h de la vesprada a l'Auditori de les Dominiques (C/ Rector Monzó, 2 de Carcaixent) es desenvoluparà el següent programa de ponències, xarrades i taules redones:

- Dilluns 12 desembre. L'aigua i la crisi en el món rural. Miguel Polo Cebellán, President de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

- Dimarts 13 desembre. Els Horts de Tarongers de la ribera del Xúquer: un paisatge valuós. Adrià Besó Ros Professor Titular Història de l'art de la UV, autor del llibre Horts de Tarongers.

- Dimecres 14 desembre. Esprement al màxim els beneficis de la taronja. Clara Talens Vila. Enginyera agrònoma, Doctora en Ciència i Tecnologia dels aliments. Investigadora del Centre Tecnològic AZTI Tecnalia del País Basc.

- Dijous 15 desembre. Paper de la Fiscalia de Medi Ambient en l'agricultura. Antoni Vercher Noguera, Fiscal de Sala de Medi Ambient i President del Consell Consultiu de Fiscal del Consell d'Europa. Víctor Valero, Capità del Seprona.

- Divendres 16 desembre. Projecció del documental Fam de Terra. Documental de Toni Lucas Garrido i Taula redona “El cultiu de la taronja, utopia o realitat”.