I Fira Animalisa Sueca amb l'objectiu de promoure el seu benestar i contribuir a la labor que realitzen les protectores

Jueves, 15 de diciembre de 2022 | e6d.es
• La fira de caràcter comarcal, en la qual participaran 12 protectores d'animals, estarà instal·lada en el passeig de l'Estació

._000847
L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Benestar Animal, ha organitzat la I Fira Animalista de Sueca diumenge que ve 18 de desembre, de 10 a 15 hores. “Des del consistori, hem mostrat sempre la nostra preocupació pel benestar animal i fruit d'això va ser la creació d'este departament i d'altres accions, com la posada en marxa del projecte CES (captura, esterilització i solta d'animals); l'establiment d'una partida pressupostària per a la cura dels animals; o l'organització de la I Fira Animalista de Sueca per a mostrar la nostra solidaritat i contribuir amb la nostra ajuda a la labor que realitzen les protectores. Esperem que siga un èxit i que tinga una continuïtat en els pròxims anys”, ha assenyalat la regidora de Benestar Animal, Carmen Pérez.
La fira de caràcter comarcal, en la qual participaran 12 protectores d'animals, estarà instal·lada en el passeig de l'Estació i entre la gran varietat d'activitats programades, s'oferiran: tallers de pintacares; contacontes infantils; desfilada de mascotes; demostracions i xarrades; estands en els quals les protectores, associacions i refugis d'animals oferiran informació sobre la seua activitat, així com productes a la venda; un mercat i un sorteig solidari. Els assistents tindran la possibilitat també d'adoptar alguna mascota.
El programa d'actes s'iniciarà a les 10.30 hores amb una Xarrada informativa en la qual es tractaran, entre altres temes: els delictes més freqüents que es comenten contra els animals, la responsabilitat en la seua tinença, la necessitat de posar-los un xip i l'obligació de mantindre neta la ciutat. A les 11.30 hores s'oferirà una Desfilada de mascotes en el qual qualsevol persona interessada podrà participar, prèvia inscripció abans del 14 de desembre en el telèfon 667601711 o presencialment en el departament de Benestar Animal situat en la planta baixa de l'Ajuntament. Hi haurà premis i detalls per a tots els participants.
A les 12.30 hores, està prevista una Demostració amb gossos ensinistrats l'objectiu dels quals és mostrar la sociabilitat d'estos animals quan estan en companyia d'uns altres, així com del seu tracte cap a les persones. I a les 13.30 hores, es realitzarà el Sorteig solidari en el qual tots els beneficis aniran destinats a les associacions i protectores d'animals participants. Les activitats de Pintacares i Contacontes s'oferiran d'11 a 13 hores.
Ajuntament de Sueca