Homenatge a la música i als músics en la quarta nit de la Setmana de Danses a Guadassuar

Viernes, 24 de agosto de 2018 | e6d.es
• El Cap de Dansa en esta jornada ha sigut la Banda Jove de la Societat Unió Musical Santa Cecília de la població
._000500
Moltes mirades al llarg de la vesprada cap al cel per vore si les tronades que s’han format al llarg de tota la comarca deixaven celebrar les Danses a Guadassuar. La pluja no ha fet acte de presència i la jornada ha transcorregut de la manera habitual.
Cada nit més visitants, cada nit més amics s’han anat acostat a les Danses de Guadassuar i han passejat pels seus carrers engalanats per acollir cada nit de festa.
En esta quarta jornada comença a apreciar-se el cansanci en la cara dels festers, però trauen forces d’on siga per dur avant una nit més la tradició de dansar tots a una, com un gran poble que estima els seus arrels i la seua història.
Hui el carrer que ha acollit la Dansà ha sigut la del Mestre Serrano. A més, el Cap de Dansa en esta ocasió ha esta representat per la Banda Jove de la Societat Unió Musical Santa Cecília. Tot un homenatge als músics i la música tan necessari en una festa popular com la de les Danses de Guadassuar.
La quinta nit de Danses es traslladarà al carrer Crist de la Penya, on Adrián Martín i Ian Harrington s’encarregaran de fer les funcions de Caps de Dansa. En finalitzar, la festa seguirà per tot lo alt amb la macrodiscomòbil amb l’animació de Tallarina i el Dj Santi Bertomeu.
E6D

Si alguien desea alguna de estas fotografías en alta resolución
o impresas en papel puede dirigirse al autor de las mismas
a través del correo electrónico 
hykfotografia@gmail.com
o al teléfono 677.293.042 (también Watsapp)