Guadassuar posa en marxa el Certamen Literari Local

Sábado, 25 de febrero de 2023 | e6d.es
• Tens fins el 31 de març per a presentar el teu treball

._000814
Si t'agrada escriure tens fins el 31 de març per a presentar el teu treball. El premi son vals per a la compra de llibres.
Enguany hi ha un premi especial per al millor diari personal.

BASES DEL CONCURS
Participen alumnes matriculats durant el curs 2022-2023 a ESO i veïnat de Guadassuar major de 12 anys.
Els treballs seran originals, en valencià o en castellà i el tema serà lliure. Cada participant sols podrà presentar un original. Es pot participar en poesia, narració, teatre o còmic (màxim 8 pàg.).
S’estableixen 3 categories: primer i segon d’ESO / tercer i quart d’ESO / majors de 16 anys. A més, hi haurà un premi especial per al millor diari personal.
El premi serà un val per 150€ en llibres al millor treball de cada categoria i per al premi especial al millor diari personal.
El treball es presentarà en un arxiu en format word Arial 12, interlínia 1’5, amb títol i sense autoria. Juntament amb el treball es presentarà altre arxiu amb el títol del treball, la categoria en què participa i les dades d’autoria i contacte.
S’enviaran per correu electrònic a biblioteca@guadassuar.es fins al 31 de març. Les obres enviades es consideraran presentades en ser confirmada la seua recepció.
El lliurament dels premis es celebrarà el dia 24 d’abril a la Biblioteca Pública.
El jurat tindrà competència per resoldre allò no contemplat a les bases.
Ajuntament de Guadassuar